Over mijzelf

Hey wat leuk dat je mijn website bezoekt. Welkom   Wolkom

Geboren en getogen in Joure maar vanaf 1988 werkzaam en woonachtig in Den Helder.  Meer dan 24 jaar gewerkt in het welbekende Helderse zwembad  “De Schots”.  Op straat merk ik nog steeds dat veel mensen mij kennen uit die periode.

Vanaf mijn jeugd altijd al bezig met fotografie. Eerst analoog en daarna digitaal.  In 2015  is mijn fotografiebedrijf officieel ingeschreven bij de KVK.  Ik heb me gespecialiseerd in het vastleggen van mensen oftewel “gewone mensen modellen”.   Dit kan zijn in de vorm van een huwelijksreportage maar denk ook aan fotosessies in mijn eigen studio of op locatie.

Naast fotografie maak ik ook videoclips, korte documentaires en korte filmpjes met kinderen. Behalve fotograaf ben ik ook eigenaar van een eigen succesvolle zwemschool “Mijnzwemschool De Noordkop” in Breezand.

 

Onze foto samenwerking begint eigenlijk al vooraf. Samenwerking? Ja zo zie ik het. Het begint eigenlijk al voordat jullie me geboekt hebben. Het is belangrijk voor de beelden die ik maak dat we elkaar volledig vertrouwen en begrijpen.